Wolf Dream Hungary - Farkasok Magyarországon

Wolf Dream Hungary - Farkasok Magyarországon

A Medveotthonban példátlan módon kézhez szokott farkasokkal tapasztalhatják meg az emberek, hogy amennyiben a farkassal kölyökkortól kezdődően kialakítanak egy megfelelő kapcsolatot akkor egy életre szóló bizalmi viszony alakulhat ki.

Káldi Szilvia

Szilvi, aki a legmesszemenőkig érzelmeket táplál a vadállatok farkasok és minden állat iránt.

Állatvédelmi tevékenysége szerteágazó.

Bővebben...

Király Nagy Barbara

A mi Barbink nagyon hamar ráérzett a farkas imprintációra és ragyogóan kezeli a felnőtt falkákkal kialakult bizalmi viszonyt.

Bővebben...

Kránitz Balázs

Akinek szintén egyetlen találkozás elég volt a farkasokkal ahhoz, hogy mániákus rajongó legyen. Rádiósként jött be először a kifutóba, most bloggerként tudósít a falka életéről. Imádja, amikor a farkasok a hátán „tombolnak”.

Bővebben...

Kulcsár Ági

Kulcsár Ági, jön és azt vesszük észre folytonosan erőt vidámságot ad nekünk sugárnyalábban, ami nagyon nagy segítség hétköznapjainkban.

Bővebben...

Lakatos László

Laci a kezdetektől részt vett az első falka nevelésében, jelenleg sok munka és a család elveszi idejét, de lélekben velünk...

Bővebben...

Szajkó Béla

Szajkó Béla „Béci”, a Falka erős Embere akire mindig mindenhol mindenben számíthatunk.Nyugalma sokszor jól jön az idegesebb napokon.

Bővebben...

Szalai Johanna

Szalai Johanna a művészlelkű barátunk, aki finom érzékenységével, empátiájával nagyon jó hatással van nem csak a csapatra, hanem a kis falkára is.

Bővebben...

Szegedi Mária

Szegedi Máriára mindig szeretettel gondolunk a köztünk lévő távolság miatt. Több nyáron keresztül  rendszeresen lányával tábort üt a Medveotthonban és mindenben segít.

Bővebben...

Szilágyi Márk

Szilágyi Márk az a gyermek, aki már 9 évesen olyan szerencsés lehetetett, hogy kitartóan az első falka nevelésében aktívan részt vett. Azóta is töretlen a hozzáállása a természetismerethez az állatokhoz és igen tapasztalt gyakorlatias felnőtt válik majd belőle.

Bővebben...

Urbán Emese

Csapatunk egyik legfiatalabb tagja, aki díjugrató lovasként csatlakozott hozzánk. Ragyogó lelki egyensúllyal bír a lovak szeretete és a falka iránti érzelmekben. Természetesen egyik sem zárja ki a másikat.

Bővebben...

Vadász Gábor

Az elfoglalt kollégáink egyike, aki ha teheti, jön és segít,  tudjuk benne is farkas szív lakozik.

Bővebben...

Ön itt van: Kezdőlap A Csapat